Testimonials

“Wendy heeft zich in de voorbije jaren bewezen als een performante HR Business Partner. Ze is erin geslaagd om op korte tijd zich in te werken in de business van Trinean. Ze wist steeds op een down to earth manier mee vorm te geven aan ons HR beleid. Dankzij haar fijne persoonlijkheid slaagde Wendy er in om zowel op formele als informele manier een goede coach te zijn voor alle betrokken partijen.”

Lissie Haers

HR & Finance Manager (2014-2016), Trinean NV, Biotech bedrijf

“Een echte HR professional met kennis van zaken en een luisterend oor voor je klanten. Behulpzaam en steeds klantgericht, het was leuk samenwerken. “

Luc Baetens

Director Benelux , CG Car-Garantie

Wie met Wendy samen werkt weet dat een resultaatgerichte houding en oog voor mens en omgeving hand in hand gaan, dat maakt haar waardevol in de samenwerking. Wendy draagt integriteit en menselijkheid hoog in het vaandel, en weet dit inspirerend over te brengen op anderen. Haar professionaliteit werkt aanstekelijk.”

Peter De Wreede

Kantoordirecteur, SD Worx

“Heel opmerkelijk hoe Wendy de inhoud overbrengt en iedereen constant stimuleert om de eigen inzichten te verruimen en daarbij de aandacht van de ganse groep weet te boeien. Heel veel geleerd van een dame die de materie heel goed beheerst en deze ook weet over te brengen.”

Trainee 2018

6-daagse training van SD Worx: Van HR medewerker naar Strategisch Business partner , SD Worx